tisdag 17 november 2009

Goa Götet

Sitter här och ska skapa nya dokument om framtiden och arbetsplaner för att förbättra världen. Och näringslivet i Sverige. Känner mig seg och grusig, och värmer upp fingrarna med ett litet inlägg här på den mindre känsliga bloggen i stället. Här, där man inte minst kan tillåta sig diverse stilistiska grepp...

Göteborg. Evert Taubeland! Ljusfest på ett julpyntat Liseberg. Trendträngsel och kändisspotting på Familjen ackompanjerade en härlig måltid på skaldjurssoppa, hemgjord korv, älgentrecôte med spetskål och bakad gräddfil med björnbär. Vänhäng under en internationell lördag som innehöll Vodou från Haiti, filminspeling modell Bollywood, grekisk helafton, engelsk pub och "No Nation Lounge"-stämning i sammetsrött chambre separé sent in på natten. Söndagen avrundades med Hagas berömda jumbobullar. Staden har uppenbart en hel del att erbjuda, och vi har redan ett par punkter som ska bockas av nästa gång. Och Evert kan man ju aldrig få för mycket av!

Helgen var fullspäckad som ni förstår, och galet trevlig och kul. Tågresan hem något avslagen med en åksjuk fru i bagaget, men ändå med humöret på topp. Nu väntar Grythyttan bakom nästa krön, och det blir det verkliga startskottet inför julen!

Inga kommentarer: