söndag 12 juli 2009

Västkustskt

Ett av alla sköna adjektiv. Västkustskt. Sådant är mitt liv just nu. Lite för förkyld för ett dopp i det friska Kategatt än så länge, men i morgon kan det hända om solen fortsätter titta fram. Middagen i går var dock ett säkert intyg på geografisk vistelse. Nykokta havskräftor i massor! Och i dag ett nordskånskt smörgårdsbord på Margaretetorp till lunch. När det nu närmar sig middag, med grillade revbensspjäll och korvar från tysken i Gudmundsgården (nära Slöinge - åk dit!), piggar jag i skrivande stund upp aptiten med en frisk och kall GT.

Hej semester!

1 kommentar:

Tjockalocka sa...

Så utomordentligt trivsamt!
Vi åker om en halv vecka ner mot Skåneland och tar västkusten på vägen tillbaka. Ska faktiskt spendera ett antal nätter i dina gamla krokar, F-berg. Strandbaden förstås. :-)

Det lär dock inte bli några större kulinariska utsvävningar med två björnbusar i sällskapet - på vägen ner tänkte vi festa till det på Växjös kanske i särklass sunkigaste kvarterskrog/pizzeria, Ali Baba, med fejk-stalaktiter i taket och rökmaskin. Man kan få kebabtallrik gjord på kebabflakes ur fryspåse. Hur jag vet detta? Vi var där förra året och busarna längtar efter årets besök... Min tid kommer...