torsdag 15 oktober 2009

Feta

Glöm inte att i dag är den stora dagen! Fetaostens dag. Rapportera gärna från firandet runt om i Sverige och Europa! Själv ska jag definitivt frossa i feta framåt kvällen. Frågan är hur.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte ofta jag får dåligt samvete när jag läser din blogg, men nu fick jag plötsligt det. Jag som betraktar mig själv som en ostens banerförare måste erkänna att jag helt glömt bort Fetaostens dag. Här sitter jag istället i godan ro och inmundigar spagetti med Formaggio Italiano Grattugiato (Ja, jag vet - denna "pulverparmesan" är ju en direkt skymf mot god ostsmak, men ibland tar man helt enkelt till enkla medel....). Hur som helst, nästa år lovar undertecknad att det ska bli bättring och Fetaosten ska firas, som sig bör, med pompa och ståt!

/C

Pär sa...

Bäste C,
Jag beklagar djupt bloggens inverkan på ditt samvete denna afton, och hoppas innerligt att just den effekten inte ska upprepas. Nej, var i stället glad för ostens skull och koncentrera dig på att njuta av din spagetti. Och som sagt - det kommer en dag nästa år också, och innan dess många möjligheter att mera modest fira detta underverk.